woensdag 1 april 2009

Derde keer, goeie keer.
September 2008: tijdens een wandeling langs de vaart in Moen zien wij een huis dat leegstaat, maar na een telefoontje blijkt het al verhuurd te zijn. Bugger.
Februari 2009: Valentijn passeert op weg naar zijn werk een huis dat te huur staat. Wij bellen weer en maken een afspraak om te gaan kijken, maar de dag van de afspraak gaat een ander er al mee lopen.
(Ergens tussen die twee zit er dan nog een huisje, eentje in een bos, maar eentje dat nog niet vrij was/is, en om die reden, en ook wel om het bijgeloof over de derde keer in stand te houden, is dat een onofficiële keer en telt dat niet mee!)
Vorige week woensdag: Valentijn vindt een huis te huur op internet, ik keur de foto's en de beschrijving goed en bel meteen voor een afspraak.
Eergisteren: Wij gaan kijken naar dat huis en keuren het in real life ook goed! Het ziet er ouder uit dan op de foto's en kan nog een likje verf gebruiken, en de tuin is nog niet fatsoenlijk omheind, maar voor de rest is het okidoki pianisimoki! Groot, veel lichtinval, 4 slaapkamers, een enorme tuin... yay!
Twee uur geleden: Wij tekenen ons contract!
25 april: Wij krijgen de sleutels!!! :-)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Tis toch geen aprilgrap ee ;-)

Maanmeisje
xxx

ps: net ontdekt dat je een blog hebt.. wheeeeii!!

Silvie zei

proficiat met huis!
Whoohoo!

jeronimo zei

knap knap! kudne inde omgeving een sin outrijve op zoek naar dat bistrootje die ouwe hoeve " 't slietje' ;-)

Ráchie zei

Gefelie!

Valentijn zei

@jeronimo: 't Slietje ken ik allang ze :-)