woensdag 15 juli 2009

Jommeke in luilekkerland

Ik vraag voor mijn verjaardag altijd dingen waarvan ik verwacht dat ik ze toch niet ga krijgen, maar dit jaar gaven mijn ouders en broer mij dus wel degelijk een hangmat!!! Mijn zusde legde nog bij zodat ik ook een staander kon kopen, en na maandenlang een staanderloze hangmat te hebben, kan ik ze nu dus effectief gebruiken! In de tuin onder de boom liggen is leuk, maar onder de boom liggen in een hangmat is nog zaliger. :-)
Al die zonnige dagen die ik niet hangend heb kunnen doorbrengen, what a waste!En om ook te kunnen relaxen als het regent, heb ik mijzelf ook maar een schommelstoel cadeau gedaan. Daar droom ik al lang van, en nu ik een eigen knutselkamer heb, kan ik dus volledig mijn goesting doen. Het is eigenlijk niet het model dat ik wou, maar wel de enige mooie tweedehandse die ik hier in de buurt kon vinden, en de goedkoopste ook. Ik wou eigenlijk dezelfde als die bij vrienden van mijn ouders - het is misschien al 12 jaar geleden dat ik daar ben geweest maar die stoel heeft dus wel indruk gemaakt, ze schrokken er zelf van dat ik mij dat nog herinnerde. Details zijn belangrijk, vindt mijn brein. :-)Volgende zotte kost: verf voor mijn knutselkamer!
En nog een ongeplande zotte kost ook: de computer is het hier aan het begeven (oververhit geraken, plots vanzelf opnieuw opstarten, traaaaaaaage programma's, internet opstarten duurt like a whole day), en aangezien Valentijn zijn allerliefst Mac heeft, moet ik dus op zoek gaan naar iets nieuws voor mijzelf. Waarschijnlijk ga ik dus mijn allereerste laptop kopen, zodat ik in mijn schommelstoel kan blijven zitten. :-)

2 opmerkingen:

Adem zei

oh my god! een hangmat èn een schommelstoel?! Ik ben zooooo jaloers!

Anoniem zei

Zalig!

Ik wil ook een schommelstoel (de hangmat heb ik al :-)).