vrijdag 2 februari 2007

Vijf Dingen Over Mij Die Jullie Nog Niet Wisten

Valentijn smijt een stokje naar mij want soms denkt hij nog altijd dat ik een hond ben.

Anyhow:
- Ik ben één van de zeldzame mensen zonder gsm. Nooit gehad, en heb het nog altijd niet echt nodig...
- Volgens mij zitten er een paar zenuwen verkeerd aangesloten in mijn hand, want als ik op mijn vingers tel, doe ik 1 2 3 5 4. Wel vreemd, maar ik heb nooit anders geteld. Ik heb het al geprobeerd maar dan heb ik het gevoel dat het vel tussen mijn pink en ringvinger scheurt.
- Ik hou alles bij. Niet alleen stickers, prullekes, (inpak)papier, lintjes en strikken, kaartjes, pareltjes en andere rommel die ik om het even waar tegenkomen en niet kan wegsmijten... ook citaten, gedichtjes, liedjesteksten, stukken uit boeken en films... ik heb een hele stapel schriftjes waarin ik alles neerpen, en plakboeken met prentjes uit tijdschriften enzo. Gewoon omdat dat mooi is. En ooit misschien kan dienen als inspiratie.
- Mijn koffietrauma is ondertussen berucht. In bepaalde kringen ofcourse. In de refter van de kleuterschool stonden vroeger drie lange tafels en banken: eentje voor de kindjes die melk dronken, eentje voor koffie, en eentje voor koffie met melk. Ik zat natuurlijk aan de melktafel, want wel kind van vier drinkt er nu koffie?!?! Doch helaas was die tafel eens volzet en heeft juffrouw Verbist (curse you!) mij toen bij de koffie-met-melk-kindjes gezet. En hoewel ze zei dat ik melk zou krijgen, gaven ze mij toch koffie met melk. En ik was zo bang en verlegen dat ik niks durfde zeggen en dat maar gewoon heb opgedronken. Een beetje althans. IEUUUUUW!!!
Dus ik lust geen koffie. En geen alcohol. Het kind in mijn zweert nog altijd bij fruitsap en chocomelk. :-p
- Zeg mij een woord en ik weet vrij rap hoe ge het achterstevoren moet uitspreken. Vooral Wechelderzande!(*) Ik draai woorden automatisch om en praat soms achterstevoren, gewoon voor de leut.

En het stokje gaat naarrrrr... Twinkeltje, Zita en de Mosselclubbabes!

Update: het stokje gaat niet naar Twinkeltje :-p maar naar anyone die het nog niet heeft gehad!


(*) Het juiste antwoord is: ednazredlehcew

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Tuurlijk hebde geen gsm nodig, gij gebruikt de mijnen meer dan ik :-p.

Anoniem zei

ze drinkt nie, rookt nie, slurpt chocomelk, let's have a naughty paaartyy babbyyyyyyy :pp

Anoniem zei

Aha, dan is het geheim van de gsm ook weeral ontrafelt dankzij Valentijn. Gewoon de zijne gebruiken en dan aan jan en alleman verkondigen dat je er geen nodig hebt... Tsssss... Schaam u diep. ;)

vleervlinder zei

jamaarja, valentijn heeft bij zijn 5 dingen ook niet gezegd dat hij serieus kan overdrijven over mijn gebruik van zijn gsm :-p