woensdag 28 februari 2007

Wist je dat...

* ik weer een plantenjob heb en helemaal (positief) zot wordt van zoveel kleur en mij dan zo voel? Aaaah, lentebloemen!
En dan al die decoratie... linten, potjes, beeldjes, prullekes, bloemen, vlinders, kikkers... *kwijl* Ik heb al vanalles meegepikt. Van dingen die ze gingen wegsmijten, welteverstaan! 'k Ben echt ne vuilbakschooier, ikke.
* het merendeel van mijn collega's Fransen zijn en ze mij zinnige dingen te vertellen hebben over de winter (la neige, ça n'existe plus) en over mijzelf (Tu viens d'Anvers? Mais tu parle bien le français!) maar ik van dat laatste niet meer zo zeker ben sinds we twee jaar geleden op reis zijn geweest naar Frankrijk?
(De meneer van de toeristische dienst in Lamastre deed een handgebaar dat ik verstond als 'wilt ge een zakske?' dus ik zei 'non merci'... bleek dat hij vroeg van waar we waren.)
* ik dacht dat het vandaag Pancake Day was maar ik mij jammerlijk vergist heb? 't Was een week geleden seg. Maar we hebben toch pannekoeken gegeten omdat we daar al heel de dag naar uitkeken. Dat is dus al de derde keer pannekoeken in euhm... twee weken. :-s
* afdrogen niet zo erg is met Antony & The Johnsons op de achter... euh voorgrond?
* ik nachtmerries heb over mijn krokussen? Ze zijn dan opeens allemaal geel in plaats van een beetje te contrasteren met mijn narcissen! Gelukkig heb ik er vandaag ook al een paar paarse gezien...
* ik normaal goed en diep slaap na een lange, zware dag werk maar ik nu al wakker ben een uur vooraleer de wekker afgaat? En ik daar niet mee kan lachen?
* ik gisteren bij wijze van relaxavond nog eens naar Sex and the city gekeken heb maar ik die aflevering al eens gezien had? Wij hebben nog geen half jaar tv seg, en daarvoor had ik dat nog nooit gezien!
* ik durf te wedden dat Hannes & Jesse volgende week afvallen in Peking Express?

En nee, dit wist je eigenlijk allemaal nog niet, moehaha!
Tenzij je mij stalkt. En Arabella haar oog dus ontstoken is omdat je er een camera in hebt verborgen!

Ik stuur u de rekening van den dierenarts nog wel op, shmeerlappen!

1 opmerking:

Anoniem zei

een plantenjob dan kom je thuis met allelei surrealistische verhalen toch, vertel!

jaag jij dan niet op regenbogen?