zondag 18 februari 2007

Het Weekend Der Eindelijken

- Eindelijk zijn mijn eerste krokusjes uitgekomen!
Ik had er zaterdag uren dolblij naar kunnen staren - dat zijn dan nog maar bloemen, wat gaat dat geven als ik ooit ne kleine krijg... of als de tuin helemaal vol staat... En wat een verschil was het hier tussen binnen en buiten. Zaterdag de hele tijd lopen suffen in een koud en donker huis, tot je dan de rolluiken opensmijt en buitenkomt... zalige lentezon! We want more!
- Eindelijk heeft Valentijns reisbegeleider al hun IJslandfilmmateriaal gemonteerd gekregen! We hebben de film kunnen zien in première (gelukkig juist voor den ellentrik uitviel) en het resultaat mag er wezen... can't wait tot we een kopie opgestuurd krijgen.
- Eindelijk, while we were in Tervuren, naar de vlindertentoonstelling geweest in het Afrikamuseum. Amai, daar zaten een paar serieuze kleppers van motten tussen... en skwone blauwe en groene vlindertjes... helaas allemaal op een speldje geprikt.
- Eindelijk nog eens gescrappediescrapt (en mijn bureau en kleren vol verf gesmost). On to the next one!
- En vandaag bij wijze van verlengd weekend eindelijk nog eens kunnen afspreken met Marjolijn... no more eenzaam shoppen, ook eindelijk haar verjaardagscadeautjes van bijna een maand geleden kunnen afgeven, en eindelijk fatsoenlijk 'Bie, gij staat ni met glans, want gij hebt geen glans-kleren' accesoire-advies gekregen. :)

1 opmerking:

Anoniem zei

actif bezig bijtje he ! de lente is iets te vroeg he, twordt weer wat kouder vlgnde dagen, das maar goed ook, alles op zijn tijd :-)