zaterdag 31 maart 2007

Identiteitscrisis

Het straattheaterfestival in Ieper beloofde een gezellig namiddagje uit te worden, tot ik oog in oog kwam te staan met mijzelf.
Mijzelf ja, aan de overkant in het publiek. Eerst dacht ik dat een spirituele hand mij de spiegel aanreikte om eens diep in mijn eigen ziel te kijken, maar het bleek gewoon een lookalike te zijn.
Die op dezelfde manier kijkt als ze een foto trekt, of als de zon in haar ogen schijnt. *AAAH*
You sneaky little hobbit, ik heb speciaal mijn haar laten knippen om er nieuw uit te zien... ik was eerst! En dat geeft mij ook het recht om uw cool frakske op te eisen!
Van dichtbij - ja, ik heb haar misschien wel een beetje gestalkt - leek ze dan weer totaal niet op mij... een smaller gezicht, een andere kin, (let's face it) mooier haar, en afgrijselijke schoenen die mij al deden vermoeden wat daarna bevestigd werd: 't was een Hollandse. Wihoew!

En ja, ik heb ook nog een beetje gezien van het straattheater.
Het was leuk.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Amai! Als ik haar had gezien dan had ik zeker gedacht dat jij het was. Maar op de tweede foto loopt ze wel naast een Iepere kerel, denk ik.

Whatever, ik ga straks opnieuw, misschien kan ik er wel eens mee op de foto. :)

vleervlinder zei

Een ieperse kerel... okee misschien was het dan geen hollandse :-p
maar heb ik haar stem zodanig vervormd in mijn hoofd zodat ze zeker ni op mij zou lijken... want dan zou het echt mijn tweelingzus kunnen zijn :-o

Anoniem zei

Ieuw, freaky! Ik weet dat er in de Oost-Kantons iemand met identiek dezelfde naam rondloopt als ik en vond dat al erg. Je evenbeeld tegenkomen is dan precies nog wel iets anders.

Mocht ik haar tegengekomen zijn (floreerde toen nl. ook in Ieper), dan had ik waarschijnlijk ook gedacht dat jij het was (al weet ik natuurlijk ook hoe Valentijn er op foto uitziet en zou ik mij wel eerst vragen hebben gesteld).

:-)