donderdag 5 februari 2009

Tadaam!

So... het nieuwe jaar is al een maand en bijna een week bezig. Hoe zit dat ondertussen nog met mijn lijstje?
Ik heb nieuwe schoenen gevonden. Ik heb een grote reis gepland.
Ik heb yummie witloof gegeten, maar ik beken, Valentijn heeft het klaargemaakt. Al mijn lach-achterstand zal ik de komende weekends wel inhalen als ik op stap ga met enkele vriendinnen die ik alweer veel te lang niet heb gezien.
En last but verre van least: ik heb niet alleen de tattoo-knoop doorgehakt, neenee, op dit eigenste moment blinken er al sterren op mijn schouderblad en al!!! :-D

(dat rood gaat nog weg, dat is BLOED!)
Zaterdag was ik al bij de tattoeëur langsgeweest om een afspraak te maken, ook al had ik de nacht ervoor gedroomd dat hij een marginale kerel was die zijn café openhield in een sluiswachtershokje. En de nacht erna droomde ik dat hij de tattoo op het verkeerde schouderblad had gezet!
Anyway, tegen vandaag was ik dus al redelijk nerveus, maar het viel allemaal goed mee. Het deed wel een beetje pijn ja, maar ik heb al tandartsbezoeken gehad die veel erger waren.
De pijn leek op een combinatie van epileren, met iets scherp over mijn vel krassen, en alsof ik te dicht bij een kaars zat. En als een tattoo dan toch een schaafwonde is... ik sta vol schaafwonden en mijn handen zien er soms uit alsof ik van high five! heb gedaan met Edward Scissorhands, en ik heb ondertussen al zo'n 3 maanden een snee in mijn duim die maar niet geneest en alleen maar meer zeer doet als ze weer is opengeweekt na een douche te nemen. Om maar te zeggen: ik heb niet geweend ofzo. :-)
Ik heb zelfs al een zere nek en schele ogen van er naar te kijken, zo mooi vind ik ze. :-)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Waw! Die tatoeage is écht geslaagd! Cool!

En voor die drie-maanden-oude-snee-die-maar-niet-wil-weggaan een middel: inotyol, te verkrijgen in de apotheek. Zelfs Lief is ondertussen overtuigd!

:-)

vleervlinder zei

Aha, bedankt voor de tip, ik zal straks eens bij de apotheek binnenspringen. En natuurlijk moet uw lief overtuigd zijn, hij is toch verpleger?! ;)

Josie zei

Ik vind het super! De eerste nacht geen problemen gehad? Mijn tshirt was tijdens het slapen wat in de inkt geplakt, dat was wel even verschieten 's morgens. Nu goed verzorgen he, en dan in de zomer volop showen ;-)
Cool!!!! Was zo benieuwd om het resultaat te zien :-)

Greet zei

Super dat je de stap gezet hebt!
Wel een beetje jammer dat het sterren zijn, die heeft iedereen tegenwoordig. Of zit er een welbepaalde symboliek/betekenis achter?

tint zei

mooie tattoo!

vleervlinder zei

@ Greet: ik wist eigenlijk niet dat er een sterretjestrend was ofzo, ik wou gewoon een stukje hemel op mijn vel :)
En er zitten zoveel betekenissen achter, ik verzin er elke dag eentje bij ;)