zondag 16 september 2007

'k Ben het eigenlijk al lang van plan en 't is er nog nooit van gekomen, maar een jaar na datum vind ik het toch echt tijd: I present you... de dvd van mijn duosprong!
Allee, 't is ni de volledige dvd want het beginstuk is een voorstelling van de paracentra en alle soorten sprongen, dus dat heb ik er afgeknipt.
Het stuk duurt nu ongeveer 9 minuten, een heel klein deel van uw tijd... komaan, 9 minuten om mij uit te lachen! :-)

8 opmerkingen:

Jeronimo zei

uilachten??? zijde zot, 't is verdikke dik de max!!!

Anoniem zei

Zie mij vooral kaka doen in jouw plek.

Hoelang hebt ge daar zo in feite effectief in de lucht gehangen? En vooral, is het niet verschríkkelijk ambetant om zo'n kerel boven u te hebben hangen? :)

ishku.

Anoniem zei

Übercool! :D
Dat wil ik ook ooit doen!

vleervlinder zei

@ jeronimo: ik lach mijneigen er wel elke keer mee uit, ik had de dag voordien mijn froefroe veel te kort geknipt en ik zie er dan veel te goofy uit :D

@ ishku: ik had eerst "Zie mij vooral kaka doen in jouw pak" gelezen :D EIH!
hoelang ik in de lucht heb gehangen heb ik kunnen traceren aan de hand van het uur bij de foto's en filmkes: van jump uit het vliegtuig tot landing ongeveer 10 minuten... ni zo heel lang dus :(
en die kerel aan mij hebben hangen plus heel den tijd dieje camera voor mij waren idd superambetant! khad wel meer aan mijne sprong gehad als ik alleen was geweest, maja dan had ik eerst nog wel lessen moeten volgen...

dP zei

Ik zou van puur contentement vast zo hoog gesprongen hebben, dat ik terug in 't vliegtuig zat!!
Zo bekeken lijkt dat dus fantastisch. Als weet ik niet of ik het zou durven eens ik daarboven zou zijn.

Anoniem zei

RESPECT! Hoe gigantisch cool dat je dat gewoon hebt gedaan, zeg! En dat je je gele allstars aanhad en vliegbewegingetjes maakte. (l)

vleervlinder zei

@ lilith: da zijn mijn allstars ni, het waren mijn vorige gele fake :p

Anoniem zei

Wow! Ik lurk hier al een tijdje *blush*, maar dit is echt helemaal geweldig! Ik ben geëmotioneerd en al :p Stoere actie en zalig filmpje :)